Victorie! Posterul CFF5 e aici!
Dragi prieteni și susținători ai Câmpulung Film Fest,


🥳 Anul acesta, cea de-a cincea ediție a Câmpulung Film Fest va avea loc între 26 și 30 august. Din cauza situației legate de epidemia de Covid-19, ne vom revedea la vară într-un format restrâns, cu o mână de proiecții, doar în aer liber și fără multitudinea de evenimente cu care v-am obișnuit. Anul acesta vom face un pas în lateral de la conceptul clasic al festivalului. Nu vom mai compara filmele sosite din două țări, ci vom veni în fața voastră cu filme românești sau care spun povești despre români. Să-i spunem o "ediție de acasă". Vom sosi cu mai multe detalii despre program în săptămânile următoare.

🤩 Până atunci, astăzi ne bucurăm să vă prezentăm în premieră POSTERUL OFICIAL al celei de-a cincea ediții.

🥰 Realizat probono de colaboratoarea noastră obișnuită, regizoarea de animație Mélody Boulissière, (merci, Mélo) posterul ediției 2020 reflectă realitatea și emoțiile unui an care ne-a luat pe toți prin surprindere, un an în care natura ne-a arătat încă o dată, dacă mai era nevoie, că nu suntem stăpânii ei, ci doar o parte a ei. De aceea, posterul de anul acesta plasează Zimbrul, reprezentantul naturii, într-un cadru urban, în mijlocul străzii, dominând cotidianul, în timp ce pe noi ne ilustrează la geamurile caselor, niște siluete în expectativă. E un poster-eveniment, o imagine de colecție, care sperăm să continue exercițiul de reflecție început în această perioadă, legat de raportul nostru cu natura. ❤️ Anul acesta, CFF aniversează cinci ani de filme, expoziții, concerte și petreceri. Mulțumim că ați fost alături de noi până aici. Ediția a V-a e o victorie! Începe filmul!

Echipa Câmpulung Film Fest

P.S. Mulțumim partenerului nostru instituțional Primăria Municipiului Câmpulung Moldovenesc și Domarom, partenerului nostru oficial de anul acesta, pentru susținere și încredere!

logo-oficial-CFF-negru.png
Câmpulung Moldovenesc
România

Organizator:

Partener oficial:

domarom.jpeg

Partener instituțional:

primaria CM orizontala.png

Cofinanțat de:

COMUNITATEA

DONATORILOR

CFF5

Sponsor principal:

Ianis mic jpg.jpg

Parteneri de ospitalitate:

logo.png
logo-residence-rooms-bucovina-original.p
Qusine Mono logo.png
Bucovina360-01.png
public.png

Parteneri media:

BTD Studio - logo white.png

Sponsori:

Logo Sir.png
sameday-courier-logo-full.jpg
logo-mestecanis.png
LSB-osim.png
2.png
Bucovina Barber Shop - logo.png
valeputna.png
bags for life
addictad logo.png
bucovina-shop-logo.png

CMI

Laza Nicoleta Anca

Parteneri tehnici:

yulmisstudio.jpg
logo-prolux-01.png

Parteneri:

licuricii fericiti.jpg
Logo_ravac_black.png
CSB_logo_2018_.jpg
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon