top of page

Victorie! Posterul CFF5 e aici!
Dragi prieteni și susținători ai Câmpulung Film Fest,


🥳 Anul acesta, cea de-a cincea ediție a Câmpulung Film Fest va avea loc între 26 și 30 august. Din cauza situației legate de epidemia de Covid-19, ne vom revedea la vară într-un format restrâns, cu o mână de proiecții, doar în aer liber și fără multitudinea de evenimente cu care v-am obișnuit. Anul acesta vom face un pas în lateral de la conceptul clasic al festivalului. Nu vom mai compara filmele sosite din două țări, ci vom veni în fața voastră cu filme românești sau care spun povești despre români. Să-i spunem o "ediție de acasă". Vom sosi cu mai multe detalii despre program în săptămânile următoare.

🤩 Până atunci, astăzi ne bucurăm să vă prezentăm în premieră POSTERUL OFICIAL al celei de-a cincea ediții.

🥰 Realizat probono de colaboratoarea noastră obișnuită, regizoarea de animație Mélody Boulissière, (merci, Mélo) posterul ediției 2020 reflectă realitatea și emoțiile unui an care ne-a luat pe toți prin surprindere, un an în care natura ne-a arătat încă o dată, dacă mai era nevoie, că nu suntem stăpânii ei, ci doar o parte a ei. De aceea, posterul de anul acesta plasează Zimbrul, reprezentantul naturii, într-un cadru urban, în mijlocul străzii, dominând cotidianul, în timp ce pe noi ne ilustrează la geamurile caselor, niște siluete în expectativă. E un poster-eveniment, o imagine de colecție, care sperăm să continue exercițiul de reflecție început în această perioadă, legat de raportul nostru cu natura. ❤️ Anul acesta, CFF aniversează cinci ani de filme, expoziții, concerte și petreceri. Mulțumim că ați fost alături de noi până aici. Ediția a V-a e o victorie! Începe filmul!

Echipa Câmpulung Film Fest

P.S. Mulțumim partenerului nostru instituțional Primăria Municipiului Câmpulung Moldovenesc și Domarom, partenerului nostru oficial de anul acesta, pentru susținere și încredere!

0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page