top of page

SINGURĂ LA NUNTA MEA - Filmul de încheiere CFF4


Suntem încântați să vă anunțăm că "Singură la nunta mea" (Belgia, 2018, r. Marta Bergman) este filmul de încheiere CFF4! Un film tonic și alert, o poveste de dragoste, o poveste de viață, o comedie dulce-amară, a cărei acțiune începe în România și se termină în Belgia!


Vă așteptăm cu mic, cu mare pe 25 august, de la ora 20:30, în locația legendară de proiecție de pe Pârtia de ski Istrati, pentru ceea ce sperăm că va fi o nouă noapte magică și înstelată. (în caz de vreme rea, filmul va fi proiectat în Sala Dragoș Vodă).Suntem foarte onorați s-o avem alături de noi pentru a prezenta filmul pe tânăra stea a cinemaului românesc, actrița Alina Șerban, protagonista din rolul principal al filmului. Ne bucurăm să vă anunțăm că Alina Șerban va fi la Câmpulung pe toată perioada festivalului și veți putea să aflați direct de la ea despre provocările din timpul turnajului filmului și despre noile ei proiecte.

(foto: Cornel Brad)

„Singură la nunta mea / Seule a mon mariage” este povestea Pamelei, o tânără din comunitatea romă, o femeie spontană și amuzantă. Trăiește cu copilul ei în vârstă de doi ani și cu bunica într-o casă dărăpănată din sudul României unde împart același pat.


Ea visează la libertate și se îmbarcă spre necunoscut, renunțând la tradițiile care o sufocă. Speră să se căsătorească pentru a-și schimba destinul, dar și pe al fiicei ei. O poveste despre curajul și determinarea de a-ți depăși condiția.


0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page