top of page

"Seara filmelor moldovenești" la CFF5


⚡️ În premieră la CFF5, vă prezentăm SEARA FILMULUI MOLDOVENESC - 5 scurtmetraje sosite direct de la Chișinău și prezentate de minunata echipă de la RAVAC International Film Festival!


💥Toată lumea știe că tot ce vine din Moldova-i mai intens, așa că fiți pregătiți! Când e de râs o să vă țineți de burtă, când e de plâns e vai și-amar, iar când e de visat trebuie să vă legați de scaun, ca să nu umblați somnabuli prin oraș!


🍷 Dacă cumva vă întrebați, RAVAC înseamnă: 1. Must care se scurge de la sine din strugurii puși în teasc (fără presare); vin superior obținut din acest must; vin limpede, separat de drojdie, prin trecerea lui dintr-un butoi în altul; vin obținut din diverse fructe de munte. 2. Miere curată care se scurge din fagurii expuși la soare.


✌️Deci dacă o să vă ia de cap scurtmetrajele "Serii filmelor moldovenești" să știți de la ce vi se trage! Încheiem astăzi prezentarea lor cu o vorbă bună trimisă comunității câmpulungene de peste Prut, de către inimosul director al RAVAC International Film Festival, producătorul de filmSergiu Cumatrenco Jr.În ordinea proiecției, lista scurtmetrajelor amețitoare după cum urmează:


1️⃣CANAPEAUA (comedie, 2017) - r. Iulia Puică

2️⃣PRACTICA (dramă, 2018) - r. Igor Cobileanski

3️⃣OF (animație, 2019) - r. Vlad Bolgarin

4️⃣PLUS MINUS UNU (dramă, 2018) - r. Ion Borș

5️⃣MILIARD (comedie, 2017) - r. Evgheni Dudceac
0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page