Retrospectiva CFF la Vatra Dornei

Actualizată în: 31 Mart. 2019


Dragi prieteni cinefili din Vatra Dornei, în luna aprilie sosim la voi cu filme, ca să ne cunoaștem mai bine, ca între vecini. Vineri, 5 aprilie, de la 7 seara, haideți la Casa de cultură "Platon Pardău" pentru două ore de filme din întreaga lume, proiectate la ultimele trei ediții Câmpulung Film Fest.


Povestea Câmpulung Film Fest a început în 2016, la Câmpulung Moldovenesc. Nici noi n-avem cinematografe, Casa de cultură s-a transformat în centru comercial, însă cu toate acestea, în trei ani am reușit să punem pe picioare un festival de film care atrage la fiecare ediție peste 3000 de participanți.


Haideți să aflați povestea noastră, să vă arătăm câteva imagini de la noi, și să proiectăm șase scurtmetraje din cele șase țări pe care le-am avut invitate până acum: Danemarca/India, Franța/SUA și Ungaria/Israel. Filme alese pe sprânceană, povești una și una, pe care n-aveți să le întâlniți altundeva decât la Retrospectiva CFF la Vatra Dornei.


Evenimentul este organizat de Rotary Club "Dorna" din Vatra Dornei, împreună cu Asociația Hasmațuchi din Câmpulung, cu susținerea Primăriei Municipiului Vatra Dornei, a Casei de cultură "Platon Pardău" și a Asociației Vatra Dornei Tineret.


Intrarea este liberă.


Facebook event

logo-oficial-CFF-negru.png
Câmpulung Moldovenesc
România
EDIȚIA 5 - 26/30 AUGUST 2020

Organizator:

Partener oficial:

Partener instituțional:

primaria CM orizontala.png

Sponsori:

logo-mestecanis.png

Parteneri de ospitalitate:

Parteneri tehnici:

Parteneri:

licuricii fericiti.jpg
Logo_ravac_black.png
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon