top of page

Noutăți despre ediția 6 a CFFDragi prieteni și susținători CFF,


Nu ne-am auzit demult și ne-am gândit că vă e dor să aflați câte ceva de la noi.


Cum am zis, venim cu vești și te anunțăm că ne revedem în formulă clasică între 26 și 29 August să vizionăm filmele pe care ți le-am pregătit. Ce îți propunem noi e să îți notezi datele în calendar și să fii pe fază pentru următoarele informații.


Așa că, nu o mai lungim și îți spunem direct că țările invitate anul acesta sunt Austria și Columbia. 🎉


Până atunci te lăsăm să analizezi POSTERUL OFICIAL CFF 6, iar mulțumirile noastre merg spre Iulia Ignat, care ne explică trăirile ei și procesul de creație:


“Îmi place să lucrez cu simboluri, îmi place să sintetizez un gând, o idee, o informație într-o imagine simplă, ușor de citit. Însă, acea imagine să fie complex realizată. Îmi place să lucrez cu o multitudine de linii și puncte, strâns alăturate. Forma simplă și grafică este dedicată ideii principale, înfățișează mesajul care se dorește a fi transmis, dar într-o notă personală. Îmi place să ascund și un element necunoscut, care poate fi recunoscut la o privire mai atentă. Acel element necunoscut invită la poveste. Oare ce caută el acolo, oare de unde vine și încotro se duce? Îmi place să agăț ochiul privitorului mai mult decât s-ar aștepta el să stăruie asupra unei imagini, iar imaginea să stimuleze câteva gânduri, idei și puțină fantezie.”


Începe filmul!

0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page