top of page

La Gomera, sau cum să pleci vara asta în vacanță pe insulă fără să părăsești perimetrul delimitat


⭐️ Inclasificabilul film-polițist-comedie-noir La Gomera / The Whistlers (2019) în regia lui Corneliu Porumboiu, sosește la Câmpulung Film Fest 5 grație vizitei pe care anul acesta ne-o face ce-a de-a 9-a ediție a Caravanei Zilele Filmului Românesc!


🎥 CFF5 - "ediția aniversară de acasă" - alături de ZFR, vă propune la sfârșitul lui august cel de-al cincilea lungmetraj realizat de Corneliu Porumboiu, care a avut premiera mondială anul trecut în cadrul competiției de la Festival de Cannes. După proiecție, The Hollywood Reporter a titrat: „Această poveste foarte amuzantă și densă a unui polițist care își trădează și departamentul și gangsterii cu care este în tovărășie sfredelește, în mod constant, în orice sens, desfășoară flashback-uri frecvent, pe măsură ce dezvăluie răsturnări de situație”.
ℹ️ Cristi, un polițist român corupt implicat într-o afacere de 30 de milioane de euro cu mafia, ajunge în insula La Gomera, în Spania, pentru a învăța „El Silbo”, un limbaj fluierat folosit de localnici. Limbajul codat îl va ajuta să-l elibereze pe Zsolt, un traficant aflat în arest la București, și singurul din bandă care știe unde sunt ascunși banii.

✌️Campania de strângere de fonduri pentru realizarea CFF5 a atins aproape 85% din primul prag! Mulțumim!

➡️ Ajută-ne și tu să organizăm festivalul anul acesta: https://gogetfunding.com/sustinCFF50 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page