top of page

Juriul a deliberat! Bursa de studii CFF x 2


🎬Juriul (Lidia Mirzac, Lidia Bodea și Bogdan Stamatin) a deliberat! A sosit momentul să anunțăm câștigătorii bursei CFF! Proiectul prin care susținem un student la arte a ajuns la cea de-a doua ediție și suntem foarte entuziasmați să vă destăinuim surpriza noastră! Veștile bune nu vin singure! Pentru că bursa a fost suplimentată cu 1000 de euro, am decis să mai sprijinim un tânăr talent câmpulungean. Așadar, felicitările noastre merg către Alexandra Grigorean, beneficiara bursei de 1500 de euro și Bianca Temneanu, care va primi 1000 de euro.


📷Alexandra a terminat Colegiul Silvic Bucovina, iar în ciuda faptului că nu a beneficiat de ore de desen sau istoria artei, a perseverat și și-a urmat pasiunea. Ca urmare a acestei ambiții, ea a fost admisă la Universitatea de Arte și Design, secția de Arte plastice. Noi o felicităm și pentru că este la început de drum, îi acordăm sprijinul și încrederea noastră!


🎭Bianca Temneanu este un alt exemplu de curaj și ambiție. După ce a absolvit o facultate și un master la Litere, a îndrăznit să dea glas pasiunii ei pentru teatru și să i se dedice înscriindu-se la Facultatea de Teatru și Film, secția Actorie. Mulți dintre voi ați cunoscut-o anul trecut în calitate de coordonatoare a piesei de teatru “Mirabilia” din cadrul CFF. O felicităm și îi dorim mult succes!

Anul acesta, bursele în valoare de 2500 de euro sunt demarate de Câmpulung Film Fest, oferite de #EFP, susținute de Nicolae al Romaniei.

0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page