top of page

Juriul a deliberat! Bursa de studii CFF x 2


­čÄČJuriul (Lidia Mirzac, Lidia Bodea ╚Öi Bogdan Stamatin) a deliberat! A sosit momentul s─â anun╚Ť─âm c├ó╚Ötig─âtorii bursei CFF! Proiectul prin care sus╚Ťinem un student la arte a ajuns la cea de-a doua edi╚Ťie ╚Öi suntem foarte entuziasma╚Ťi s─â v─â dest─âinuim surpriza noastr─â! Ve╚Ötile bune nu vin singure! Pentru c─â bursa a fost suplimentat─â cu 1000 de euro, am decis s─â mai sprijinim un t├ón─âr talent c├ómpulungean. A╚Öadar, felicit─ârile noastre merg c─âtre Alexandra Grigorean, beneficiara bursei de 1500 de euro ╚Öi Bianca Temneanu, care va primi 1000 de euro.


­čôĚAlexandra a terminat Colegiul Silvic Bucovina, iar ├«n ciuda faptului c─â nu a beneficiat de ore de desen sau istoria artei, a perseverat ╚Öi ╚Öi-a urmat pasiunea. Ca urmare a acestei ambi╚Ťii, ea a fost admis─â la Universitatea de Arte ╚Öi Design, sec╚Ťia de Arte plastice. Noi o felicit─âm ╚Öi pentru c─â este la ├«nceput de drum, ├«i acord─âm sprijinul ╚Öi ├«ncrederea noastr─â!


­čÄşBianca Temneanu este un alt exemplu de curaj ╚Öi ambi╚Ťie. Dup─â ce a absolvit o facultate ╚Öi un master la Litere, a ├«ndr─âznit s─â dea glas pasiunii ei pentru teatru ╚Öi s─â i se dedice ├«nscriindu-se la Facultatea de Teatru ╚Öi Film, sec╚Ťia Actorie. Mul╚Ťi dintre voi a╚Ťi cunoscut-o anul trecut ├«n calitate de coordonatoare a piesei de teatru ÔÇťMirabiliaÔÇŁ din cadrul CFF. O felicit─âm ╚Öi ├«i dorim mult succes!

Anul acesta, bursele ├«n valoare de 2500 de euro sunt demarate de C├ómpulung Film Fest, oferite de #EFP, sus╚Ťinute de Nicolae al Romaniei.

0 comentarii

Post─âri recente

Afișează-le pe toate
bottom of page