top of page

Ediția de "Acasă"


⭐️ Acasă :: the film, în regia lui Radu Ciorniciuc, este cel mai în vogă documentar românesc în 2020 și deci n-avea cum să lipseasă din programul Câmpulung Film Fest 5 -"ediția de acasă"!


🎥 Câștigător a multor premii, de la Sundance Film Festival până la festivalurile de la Munchen, Salonic sau Cracovia, filmul „Acasă” spune povestea unei familii care a trăit timp de 20 de ani în sălbăticia din Delta Văcărești, București, până când locul a căpătat statutul de zonă protejată – Parcul Natural Văcărești – primul parc natural urban din România.


👨‍👩‍👧‍👦 Timp de patru ani, regizorul Radu Ciorniciuc a urmărit marea aventură prin care a trecut familia Enache: de la o viață în completă armonie cu natura, la traiul plin de provocări din marea junglă urbană a capitalei. Pe măsură ce membrii familiei fac eforturi să se conformeze regulilor civilizației moderne, încercând să păstreze în același timp legătura cu natura și armonia dintre ei, apar întrebări legate de locul lor în lume și felul în care poate arăta viitorul pentru fiecare.


🙌 Filmul este prezentat de firma DOMAROM, partener oficial al CFF5!

✌️Campania de strângere de fonduri pentru realizarea CFF5 a atins aproape 50% din primul prag! Mulțumim!

➡️ Ajută-ne și tu să organizăm festivalul anul acesta: https://gogetfunding.com/sustinCFF5

0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page