top of page

Datele oficiale Câmpulung Film Fest 5

Bine v-am regăsit!


La anul împlinim cinci ani! Va fi o ediție aniversară, care trebuie marcată cu evenimente speciale, pe măsură! Va fi feeric! Până atunci, cel mai important este însă că cea de-a cincea ediție Câmpulung Film Fest va avea loc între 26 și 30 august 2020.

Facem acest anunț acum, la ceas aniversar, pentru ca să știți din timp cum să vă planificați vacanțele!

Faptul că am ajuns la organizarea ediției 5 este o Victorie importantă pentru noi. Pentru aceasta, cu toții, echipa CFF, îți mulțumim că ne-ai fost alături până acum.Așa cum v-am obișnuit, vă vom anunța țările invitate și conceptul ediției 5 la începutul lunii mai 2020.

Până atunci, sperăm că ați avut un an bun, iar cel care vine îl va întrece. Sărbători fericite!
Îți reamintim că festivalul prezintă comparativ, în fiecare an, scurtmetraje selecționate din câte două țări, plus România. În principal, selecția vizează producții ale tinerilor regizori absolvenți de institute de specialitate. De asemenea, evenimentul prezintă și cea mai bună selecție de film de animație european, precum și  "comori regăsite” din patrimoniul cinematografic universal.

Edițiile anterioare au pus față în față producții cinematografice din Spania și Maroc, Ungaria și Israel, Franța și Statele Unite ale Americii, Danemarca și India.

De asemenea, evenimentul include evenimente artistice axate pe abordări contemporane, precum concerte muzicale și spectacole de teatru în spații neconvenționale, ateliere de film, expoziții și party-uri.

___

CFF, festivalul internațional de film al Bucovinei, are loc în fiecare an la sfârșitul lunii august la Câmpulung Moldovenesc într-o zonă care poate găzdui o vacanță excepțională pentru cinefili. 

Organizatorii își doresc ca evenimentul să devină unul de referință prin promovarea culturii, diversității și a educației cinematografice, atrăgând astfel anual beneficii sociale, economice și de imagine pentru membrii comunității.

Câmpulung Film Fest este un eveniment organizat de Asociația Hasmațuchi, finanțat de Primăria Câmpulung Moldovenesc.

0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page