top of page

Câmpulung Film Fest în spatele cortinelor: o nouă pagină

Actualizată în: 27 sept. 2020Dragi prieteni CFF,


După cinci ani de festival, în organizația noastră a sosit momentul unui refresh de viziune și management.


Ne dorim mai mult, mai bine, mai profesionist, mai transparent.


De aceea, începând cu 25 septembrie 2020, ne aplicăm un nou set de standarde și începem prima restructurare organizațională din 2016 și până acum.


Primul efect imediat e că Bogdan Stamatin pleacă de la conducerea festivalului și-și asumă un nou rol, cel de director artistic, unul în care se va ocupa în exclusivitate de elaborarea programului festivalului. Bogdan a fondat și a fost directorul CFF timp de 5 ani, iar în prezent lucrează la dezvoltarea mai multor proiecte artistice printre care două scurtmetraje, un serial web și o carte de benzi desenate.


În tandem, următorul pas e că tânărul nostru coleg, Rareș Florin Ionescu, preia frâiele organizației și devine noul “Coordonator principal al CFF”. Sub conducerea lui Rareș, festivalul va câștiga în ambiție, profesionalism și eficiență. Rareș e membru al echipei CFF încă de la prima ediție și are deja o experiență bogată în coordonarea de proiecte cum ar fi TEDxEroilor, Bucovina Ski Fest și Junior Summer University . În prezent, Rareș lucrează în cadrul unei multinaționale de IT în echipa de dezvoltare.


*


“Au trecut cinci ani care au adăugat vieții mele semnificație. Sunt recunoscător pentru toate lecțiile, toate nopțile de râsete și dans, zecile de prieteni noi pe care nu i-aș fi cunoscut vreodată altfel.


După cinci ani însă a sosit momentul să predau ștafeta festivalului. Cred în descentralizare, în muncitul acolo unde te împinge inima și mai cred că sunt alții mai tineri care știu și pot mai mult decât mine. Așa că, începând de astăzi, fac un pas în spate, și-mi asum postul de director artistic al CFF. De la programarea filmelor și a spectacolelor, până la alegerea muzicii dinaintea proiecțiilor, toate acestea vor trece prin noul departament pe care-l voi înființa. În felul acesta, vă promit că în sfârșit voi avea timp și spațiu în care să fiu din nou motivat și ambițios.


Și-am început deja să fiu, pentru că începând de astăzi, cu mare bucurie și încântare, vă chem să vă strângeți alături de mine în jurul noului nostru Coordonator principal Câmpulung Film Fest, Rareş Florin Ionescu! Rareș este cea mai bună alegere a noastră, oameni cu skill-urile lui, atât profesionale cât și umane, sunt căutați de toate marile companii în toată lumea. Rareș e un om capabil, care ne însuflețește, trăiește în moment, vorbește direct și cu empatie, un om magnetic lângă care îți dorești să stai mereu. Un om în care am toată încrederea, căruia îi cerem să ne organizeze, să ne muncească, să ne conducă, să ne unească.” a declarat Bogdan.

Când m-am alăturat echipei Câmpulung Film Fest aveam 19 ani și eram student boboc în Cluj-Napoca. Era perioada în care eram însetat de nou și propunerea de a face parte din echipa CFF drept coordonator al voluntarilor a fost exact ce trebuia! Un proiect nou, unde altundeva decât acasă la Câmpulung. În ultimii ani, Bogdan, prin prisma CFF a reușit să adune una dintre cele mai complete și bine închegate echipe din care am făcut parte. Acest proiect este reprezintat de o mână de oameni creativi, talentați și muncitori, iar acest lucru Nu poate decât sa îmi ofere încredere în asumarea noul rol. Consider că suntem abia la început și că mai avem mult de explorat, pe toate nivelurile, ceea ce înseamnă Câmpulung Film Fest. Pentru mine, noul rol reprezintă un exercițiu de maturizare, responsabilizare dar și ocazia perfectă de dezvolta un concept unic și de a da înapoi comunității care ne-a oferit toată susținerea posibilă în acești ani. Urmează un an greu, cu multe provocări, dar rămânem Aceiași oameni plini de ambiție! Mulțumesc pentru încrederea oferită și LONG LIVE CFF!a afirmat Rareș0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page