top of page

7 zile până la CFF 5 - SOLD OUT


🎉Doar 7 zile ne mai despart de a cincea ediție Câmpulung Film Fest.


📌Am trecut printr-un an lung și deloc obișnuit. Din martie am stat în case, ne-am izolat, dar distanța se va micșora considerabil (chiar dacă va fi regulamentară!) de astăzi într-o săptămână! Câmpulungul va încăpea în curtea Colegiului Silvic sau pe spațiul verde de lângă pagoda turistică sau va intra cu totul în parcarea de la piață.


🎥Pe deasupra măștii, marele ecran ne va lumina ochii cu o selecție de filme "de acasă" și de peste Prut, ochi cu care ne vom zâmbi "complice" la final. Ne așteaptă animații, filme de lung și scurt metraj, o piesă de teatru pentru copii și oameni mari, o expoziție de pictură, un invitat special și alte surprize care vor condimenta ediția din acest an.


🏆Putem spune, fără doar și poate că CFF5 va fi o ediție de colecție, iar prin contribuțiile aduse de comunitate, o dovadă incontestabilă de solidaritate.

🎫Biletele puse în vânzare pe site-ul CFF au fost epuizate! Vă mulțumim pentru interes și ne gândim la soluții de ultim moment pentru a suplimenta proiecțiile. Informațiile vor fi disponibile pe rețelele noastre de comunicare, așadar țineți aproape!

AMR 7 zile!

Vă așteptăm!
0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page