Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Festivalul comparativ de film de la Câmpulung Moldovenesc

Teatru la Cinema

TEATRU LA CINEMA
DANIEL POPA - ONE MAN SHOW

 
 

Daniel Popa ajunge la Câmpulung Moldovenesc cu piesa de teatru Colibri,

câștigătoare a The Internationalists 2012 Global Playwriting Contest, în competiție fiind 165 de texte din 26 de țări. Piesa este adaptată după o scriere a lui Garret Jon Groenveld și a fost pusă în scenă la Teatrul Luni de la Green Hours și Godot Teatru – Café din București. Colibri a fost jucată și în Zaragoza, New York, Haga, Mexico City și Berlin. 

La Câmpulung Film Fest 2, Daniel Popa va pune în scenă o adaptare nouă și personală, care se va juca doar cu această ocazie.

Va fi un one-man show efervescent și energic.

Daniel Popa a terminat studiile la UNATC București, secția Actorie, iar mai apoi a urmat Moving Academy for Performing Arts în Berlin. 
La întoarcerea în țară, Daniel Popa a început să activeze la Teatrul Bulandra, jucând în Anatomie, Titus, Căderea Romei și Bent. Totodată, a îmbrățișat și munca de regizor de spectacol, punând în scenă Parfum de Femeie. 

În 2016, Daniel Popa a ajuns la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, fiind actorul principal din filmul de scurt metraj Toate fluviile curg în mare, regizat de Alexandru Badea. 

Daniel Popa este director artistic la Doctor’s Studio, o cooperativă de artiști diferiți, care promovează proiecte artistice cu strânse și evidente legături cu România și lumea din jurul nostru. 
Doctor’s Studio este inițiatorul proiectului People of Romania, alături de fotograful Ioana Moldovan. 

Actorul este pasionat de scrierile lui Kurt Vonnegut și Henry Miller. 

“Dacă ți-ai propus ceva, și acel ceva nu se împlinește într-un an să zicem, trebuie să schimbi unul din aceste trei puncte: 1. Planul, 2. Pe tine, 3. Țara. Am dat la teatru ca să pot juca tot ce nu apuc să trăiesc în viață.”

 
cosmina morosan.png

Actorului Daniel Popa i se va alătura pe scenă o artistă locală, crescută în Câmpulung Moldovenesc! 
Cosmina Moroșan va interpreta rolul Big Brother în piesa de teatru "Colibri", o adaptare unică, care se va juca doar la Câmpulung Film Fest 2.

ACCES GRATUIT ÎN BAZA UNEI REZERVĂRI