Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Festivalul comparativ de film de la Câmpulung Moldovenesc

Periscop 03 Human

film-les-quatre-cents-coups8.jpg

HUMAN
r. Yann Arthus-Bertrand  

2h23' / 2015 / FRANȚA

Documentarul HUMAN înseamnă o colecție de povești și imagini care sintetizează lumea din jurul nostru, oferind posibiltatea de a explora ceea ce înseamnă să fii uman. Prin prisma istorisirilor pline de iubire și bucurie, dar și de ură și violență, HUMAN ne pune față în față cu Celălalt, făcându-ne să contemplăm propriile vieți. De la povești care relatează experiențe de zi cu zi până la cele mai incredibile vieți, aceste întâlniri pătrunzătoare sunt încărcate cu o sinceritate nemaiîntânită și scot în evidență esența noastră, părțile mai puțin bune din noi, dar și latura nobilă, precum și ceea ce este universal valabil.

Planeta noastră este explorată în cele mai frumoase moduri posibile, prin intermediul imaginilor aeriene care nu au mai ajuns niciodată la privitori, acestea fiind acompaniate de o muzică fluidă, totul rezultând într-un omagiu adus frumuseții lumii în care trăim, oferind ocazia să te oprești pentru un moment, să îți tragi respirația și să te gândești la lucrurile importante. Un documentar participativ care oferă posiblitatea de a îmbrățișa existența umană și de a reflecta asupra condiției noastre ca oameni.

Yann Arthus-Bertrand

Yann Arthus-Bertrand

"Sunt unul dintre cei 7 miliarde de oameni de pe această planetă. În ultimii 40 de ani am fotografiat lumea, am surprins diversitatea umană și am impresia că omenirea nu face niciun progress. 

Nu putem să ajungem la un consens în ceea ce privește conviețuirea.

De ce se întâmplă asta?

Nu am căutat răspunsul în statistici sau analize, dar în interiorul omului. Răspunsul îl găsești pe chipurile oamenilor, în priviri și cuvinte. Prin acestea poți să descoperi străfundurile sufletului. Fiecare conexiune te poartă cu un pas mai aproape. Fiecare poveste este unică în felul ei."