Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Festivalul comparativ de film de la Câmpulung Moldovenesc

Day 1 - Highlights

Blog

 

BLOG

Day 1 - Highlights

Rares Ionescu

Prima zi a Câmpulung Film Fest a fost copleșitoare. De la chipurile voastre emoționate, la sunetele care au călătorit prin eter într-o călătorie fantastică cu "The General" iar apoi la sufrageria din aer liber în care ne-am decis să proiectăm un film în prezența Irinei Margareta Nistor, nu ne-am putut abține sa nu spunem de câteva ori "stop cadru" în sufletele noastre.

Organistul Alex Catău ne-a inițiat într-o dimensiune spectaculoasă și înălțătoare, ale cărei vibrații le puteam simți pe pielea noastră. Am râs împreună și ne-am ținut suflarea împreună cu Buster Keaton. Apoi, în Cartierul Bodea am fost uniți de trecutul nostru încă o dată, împreună cu singura voce luminoasă a Comunismului. A fost o experiență fabuloasă ai cărei actori principali ați fost voi. Vă mulțumim profund și sperăm să fiți alături de noi pe tot parcursul festivalului.