Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Festivalul comparativ de film de la Câmpulung Moldovenesc

Blog

 

BLOG

[INFO ACCES FESTIVAL]

Bogdan Stamatin

Misiunea Câmpulung Film Fest este strâns legată de susținerea și promovarea artelor. De aceea, la Câmpulung Film Fest accesul va fi liber. 

Nu vom percepe o taxă de intrare. 

Însă accesul publicului la toate proiecțiile se va face în schimbul unei DONAȚII, oricât de mici. La finalul celor trei zile, Festivalul va trimite suma adunată din partea comunității câmpulungene pentru a susține campania de strângere de fonduri organizată de Ministerului Culturii, dedicată achiziționării de către statul român a statuii lui Brâncuși.
Campania „Brâncuși e al meu” se desfășoară între 8 aprilie-30 septembrie și are ca scop strângerea sumei de șase milioane de euro pentru a reuși achiziționarea sculpturii „Cumințenia pământului”, realizată de către Constantin Brâncuși, în anul 1907. Împreună cu „Sărutul” și „Rugăciunea”, creația face parte din cea mai apreciată perioadă artistică a autorului, reprezentând emblema „primelor sculpturi moderne din lume”.