Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Festivalul comparativ de film de la Câmpulung Moldovenesc

Invitatii CFF2

Invitații CFF2 

Vedem sosirea invitaților noștri la Câmpulung ca pe un eveniment special. Anul acesta tineri regizori din Statele Unite și Franța, alături de personalități de marcă din România au venit la CFF pentru întâlnirea cu publicul.

Jamie Sisley - SUA

Jamie, absolvent al Columbia University, lucrează în prezent ca regizor în Los Angeles. Nouă ne va prezenta scurt metrajul său Stai cu mine/Stay awake.

 

Irina Margareta Nistor - România

Primul invitat de marcă la CFF2 este unica și inimitabila Irina Margareta Nistor, critic de film și voce legendară a filmelor pe casetă VHS.

Daniel Popa - România

Suntem mândri să vi-l prezentăm pe actorul și prietenul nostru Daniel Popa, aka Doc TheDoc, care vine anul acesta la Câmpulung Film Fest 2, în legendarul spațiu al fostului Cinema Luceafărul, pentru a pune în scenă piesa de teatru "Colibri" de Garret Jon Groenveld, într-un one man show fulminant.

Mathieu Le Lay - Franța

Mathieu este un regizor francez, un poet vizual a cărui filme urmăresc relația omului cu mediul înconjurător. La CFF2, Mathieu va prezenta o selectie a celor mai bune filme ale sale. 

RUX_6925.jpg

Andrei Dăscălescu - România

Andrei este regizorul documentarului Planeta Petrila, cu care am încheiat CFF2. Tot el este și organizatorul festivalului Filmul de Piatră, de la Piatra Neamț.

Alexandru Catău - România

Muzicianul Alexandru Catau și interpretul evenimentului Cine-concert la Biserica Catolică a sosit special de la Paris pentru un eveniment în premieră în istoria orașului nostru: proiecția a două filme mute: "Voiaj către lună" și "Generalul" a căror coloană sonoră este interpretată în direct.

RUX_6946.jpg

Ion Barbu - România

Ion Barbu este protagonistul documentarului Planeta Petrila și un artist ca nimeni altul. 
 

Oana, Vladimir și Mihai Barbu - România

Din îndepărtata Mongolie, călare pe motocicletă, au sosit la Câmpulung Film Fest 2 cei trei magnifici Oana, Vladimir și Mihai Barbu, protagoniști ai senzaționalului documentar Planeta Petrila.