Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Festivalul comparativ de film de la Câmpulung Moldovenesc

Invitatii CFF2

Invitații CFF 2

Vedem sosirea invitaților noștri la Câmpulung ca pe un eveniment special. Anul acesta tineri regizori din Statele Unite și Franța, alături de personalități de marcă din România vin la CFF pentru întâlnirea cu publicul.
Vă așteptăm să-i cunoașteți la sesiunile de întrebări și răspunsuri!

Irina Margareta Nistor - România

Primul invitat de marcă la CFF2 este unica și inimitabila Irina Margareta Nistor, critic de film și voce legendară a filmelor pe casetă VHS.

Jamie Sisley - SUA

Jamie, absolvent al Columbia University, lucrează în prezent ca regizor în Los Angeles. Nouă ne va prezenta scurt metrajul său Stai cu mine/Stay awake.

 

 

Daniel Popa - România

Suntem mândri să vi-l prezentăm pe actorul și prietenul nostru Daniel Popa, aka Doc TheDoc, care vine anul acesta la Câmpulung Film Fest 2, în legendarul spațiu al fostului Cinema Luceafărul, pentru a pune în scenă piesa de teatru "Colibri" de Garret Jon Groenveld, într-un one man show fulminant.

Alexandru Catău

Originar din Bacău, în prezent este student în cadrul Conservatorului de Muzică din Versailles. Are la activ peste 15 ani de studii muzicale, fiind specializat pe orgă și pian. Prima orgă a primit-o la cinci ani și de atunci nu s-a mai despărțit de acest instrument. A susținut recitaluri în Franța, Elveția, Italia, Serbia și România și este organist titular la biserica „Coeur Eucharistique de Jesus” din Paris. El va sosi la Câmpulung Moldovenesc pentru a acompania filmul The General.

Mathieu Le Lay - Franța

Mathieu este un regizor francez, un poet vizual a cărui filme urmăresc relația omului cu mediul înconjurător. La CFF2, Mathieu va prezenta o selectie a celor mai bune filme ale sale. 

Oana, Vladimir și Mihai Barbu