Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Festivalul comparativ de film de la Câmpulung Moldovenesc

Invitatii CFF2

Invitații CFF 2

Vedem sosirea invitaților noștri la Câmpulung ca pe un eveniment special. Anul acesta tineri regizori din Statele Unite și Franța, alături de personalități de marcă din România vin la CFF pentru întâlnirea cu publicul.
Vă așteptăm să-i cunoașteți la sesiunile de întrebări și răspunsuri!

Irina Margareta Nistor - România

Primul invitat de marcă la CFF2 este unica și inimitabila Irina Margareta Nistor, critic de film și voce legendară a filmelor pe casetă VHS.

Sonya Goddy - SUA

Născută în Brooklyn, Sonya e o regizoare absolventă a Columbia University din New York. Sosește la Câmpulung anul acesta cu filmul ei Înghețata/Sundae.

 

Félix Rehm - Franța

Félix e un regizor francez, absolvent a La Fémis, Paris, care va prezenta la CFF filmul său intitulat Muza adormită/La Muse endormie.

Jamie Sisley - SUA

Jamie, absolvent al Columbia University, lucrează în prezent ca regizor în Los Angeles. Nouă ne va prezenta scurt metrajul său Stai cu mine/Stay awake.

 

Mathieu Le Lay - Franța

Mathieu este un regizor francez, un poet vizual a cărui filme urmăresc relația omului cu mediul înconjurător. La CFF2, Mathieu va prezenta o selectie a celor mai bune filme ale sale.