Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Festivalul comparativ de film de la Câmpulung Moldovenesc

Cinemobilul - caravana cinematografica

CINEMOBILUL
CARAVANA CINEMATOGRAFICĂ

 
 

Ca un festival care își propune  traversarea culturilor  într-un mod cinematic, anul acesta vrem să traversăm și alte culmi, ceva mai concrete.  

CINEMOBILUL,  Volkswagen-ul cu filme care a luat la picior țara, se oprește la Câmpulung Film Fest 2 și promite  seri pline de povești, nu oriunde, ci sub stele.

Vă invităm la proiecțiile care vor avea loc în cartierul Bodea, una printre blocuri, iar cealaltă printre brazi. Chuck Norris vs. Comunism, un film a cărei protagonistă, Irina Margareta Nistor va fi prezentă la proiecție și Happy Feet 2 sunt cele două povești cinematice pe care vi le propunem în această aventură.  Vă invităm să vă luați încălțări confortabile și entuziasmul, pentru că nu ne oprim la o culme!

PROIECȚIE CU ACCES GRATUIT

Scopul nostru este să oferim comunității câmpulungene experiențe care să o facă să înflorească.

Unele spații au un potențial  care deseori este ignorat. Noi ne dorim să explorăm acest potențial și să dezvoltăm noi dimensiuni ale identității colective ale Câmpulungului. Așa că nu vă invităm la festivalul nostru, ci aducem festivalul la voi. 

Dealul Bodea, precum și blocurile din cartierul Bodea sunt locuri în care deschiderea spre experiențe culturale este pe atât de necesară, pe cât este de neașteptată. Vrem să creștem împreună prin aceste experiențe, așa că suntem dispuși să explorăm tot ce a fost ignorat, să colorăm istoria comunității.


Chuck Norris vs. Comunism spune povestea filmelor intrate ilegal în România dinante de 1989. Aduse în țară pe sub mână de aviatori sau stewardese și traduse și dublate în românește de inegalabila Irina Margareta Nistor, filmul reprezintă anii sălbatici ai cinematografiei sub opresiunea comunistă.  Happy Feet 2 e o animație colorată  care va anima dealul  Bodea în cadrul festivalului, pentru copiii și locuitorii unei zone  de care nu am auzit prea des.